Як відстежити посилку Нової пошти: 4 простих способи

Відстежити посилку Нової пошти можна по телефону, мобільному додатку або на сайті компанії.

Відправляючи посилку поштою, важливо переконатися, що вона доставлена адресату. Нова Пошта пропонує кілька способів дізнатися місце розташування посилки і час доставки. Зробити це можна як з телефону, так і за допомогою комп'ютера.

Як відстежити посилку Нової пошти на сайті

Встановити місце розташування і час прибуття посилки можна на сайті Нової Пошти. Для цього потрібно ввести номер накладної (складається з 11 або 13 цифр) у віконце "Номер посилки". Після цього ви побачите детальну інформацію про ваше відправлення.

Як відстежити посилку Нової пошти через телефон

Відстежити посилку також можна за допомогою смартфона. Для цього потрібно встановити додаток Нової пошти з AppStote або Google Play. Потім в додатку потрібно вказати номер телефону і зареєструватися. У пункті "Мої відправлення" відобразяться всі відправлені і прийняті посилки. Тут ви можете переглянути детальну інформацію про кожну посилку.

Як відстежити посилку Нової пошти через СМС

Якщо у вас немає доступу в інтернет – дізнатися місце розташування можна за допомогою СМС. Однак цей спосіб платний. Для цього потрібно відправити СМС з номером накладної на номер 4404. Після цього у відповідному СМС прийде інформація про місцезнаходження посилки.

Як відстежити посилку Нової Пошти у відділенні

Дізнатися місце розташування своєї посилки можна також в будь-якому відділенні Нової Пошти. Для цього потрібно назвати співробітнику відділення останні 4 цифри накладної. А якщо ви не знаєте номер накладної – можна назвати свій номер телефону. 

Також відстежити відправлення можна на гарячій лінії Нової пошти за безкоштовним телефоном 0 800 500 609. Будьте готові назвати зазначені в посилці контактні дані (ваші і одержувача).

Вам також може бути цікаво: