Пари знаків зодіаків, чия любов схожа на ураган / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали пари знаків Зодіаку, між якими може спалахнути справжня буря емоцій.

Овен і Водолій

Ця пара по-справжньому пристрасна, тому для них секс завжди буде на першому місці. Вони обожнюють фізичний контакт і повне володіння своїм партнером.

Відео дня

Близнюки і Стрілець

Близнюки і Стрільці люблять грати, але найчастіше ці ігри закінчуються для одного з них не дуже добре. А все тому, що вони можуть зраджувати. Найімовірніше, що навіть після зради їх відносини продовжаться, але про любов там мови не йде.

Терези і Телець

Це романтики, які потребують теплоти, ніжності, любові, вірності і натхнення. Ця пара може нагадувати героїв з найпрекраснішої казки.

Козеріг і Діва

У них може бути надійний союз, але він не заснований на любові. Швидше за все, їх приваблює в цих відносинах вигода, яку вони можуть отримати. В цілому їх відносини можна назвати зрілими, адже там немає місця ревнощам, скандалам, докорам і претензіям.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яких практично неможливо завоювати

Рак і Риби

У цієї парочки може бути безумовна любов. Раки - сім'янини, а Риби живуть у світі рожевих поні. Здається, вони знайшли один одного. 

Скорпіон і Лев

Ця пара має одержимість. Вони буквально залежать один від одного. Якщо ви любите американські гірки, тоді такі відносини саме для вас. Їх любов здатна зруйнувати все навколо, і навіть чужі сім'ї. Але, якщо Скорпіон і Лев заграються, то між ними може виникнути справжня ненависть.

Вас також можуть зацікавити новини: