Найнадійніші знаки Зодіаку - хто врятує в будь-якій ситуації. Фото: ua.depositphotos.com

Є три знаки Зодіаку, яких астрологи називають найнадійнішими і дуже чуйними. Такі завжди і добрим словом втішать, і на ділі допоможуть, і емоційну "швидку допомогу" нададуть.

Телець упертий - але впертість його поширюється і на допомогу друзям: він до останнього буде намагатися допомогти і підтримати. Найбільше Тельці цінують вірність - але і самі є друзями вірними і надійними.

Лев вірний лише тим, кого сам обрав собі в друзі і соратники. Потрапити до його ближнього кола нелегко, але якщо вже вдалося – Лев за своїх буде стояти до кінця. А в разі чого - ще й помститься за скривдженого друга. Ще й так, що мало не здасться.

Відео дня

Скорпіон ніколи не підведе того, хто йому дорогий. Він прийде на допомогу, навіть якщо напередодні ви примудрилися посваритися або дали інший привід для образи. Друзі для нього часом дорожчі за родину, а для відмови від дружби потрібен вкрай вагомий привід.

Раніше УНІАН повідомляв, яких знаків Зодіаку тягне один до одного. Які знаки Зодіаку тягнуться один до одного всупереч усьому і що їм обіцяє гороскоп – пояснили астрологи.

Також астрологи стверджують, що три знаки Зодіаку не вміють любити. Експерти запевняють, що ці люди не здатні відчути всю палітру цього світлого почуття.