Гороскоп на 8 серпня / depositphotos.com

Гороскоп на неділю, 8 серпня, радить Близнюкам відкласти великі покупки на інший день

Овен

Неділя несе депресію, тягу до насолод і спокусам. Будьте обачні: не наробіть помилок на роботі та в особистому житті. 

Телець

сьогодні краще не займатися трудовою діяльністю. Не варто здійснювати вчинків, які спричинять негативні наслідки. У другій половині дня ймовірно загострення відносин з оточуючими.

Відео дня

Близнюки

сьогодні можлива небезпека бути обдуреним в комерційних операціях. Відкладіть великі покупки на інший день. Досить імовірно, що на порозі нове короткочасне захоплення.

Рак

Успіх сьогодні буде супроводжувати тим, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Не піддавайтеся впливу чужих думок. Ви стоїте на правильному шляху. 

Читайте такожГороскоп для Риб в серпні-астропрогноз в коханні, здоров'я та кар'єрі

Лев

У першій половині сьогоднішнього дня не виключені запальність, жага діяльності, безпричинна туга. У другій половині дня сприятливі контакти й ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу.

Діва

Турботи сьогодні будуть пов'язані з бажанням перекласти їх на чиїсь плечі. Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями. Подружжю і закоханим буде важко прийти до взаєморозуміння.

Терези

Девіз сьогоднішнього дня – віра в себе. Не приймайте нічого, що сталося близько до серця і ні в якому разі не падайте духом. На сімейному небосхилі нових хмар не передбачається.

Скорпіон

Зірки не радять сьогодні всерйоз займатися серцевими справами. Ваші надії можуть бути зруйновані з самого початку. Займіть вичікувальну позицію.

Стрілець

Близька людина може дати сьогодні слушну пораду, або команда однодумців, яка діє разом з вами, знайде можливості для успішного продовження бізнесу. Ймовірно, в неділю від вас буде потрібно прийняття важливих рішень в особистому житті.

Козоріг

Щоб виключити сьогодні можливість фінансових проблем, доведеться докласти чимало зусиль. Не йдіть напролом. Надмірна емоційна чутливість може стати причиною неврівноваженості та дратівливості. 

Водолій

сьогодні ваші професійні інтереси можуть піти врозріз з особистими відносинами, тому заздалегідь подбайте про те, щоб з іскри не розгорілося полум'я. 

Риби

Будь-яка комерційна активність сьогодні закінчиться фінансовими втратами. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію.