Гороскоп на суботу / samacharnama.com

День не підходить для романтичних зустрічей і африканських пристрастей. Краще зайнятися чим-небудь більш спокійним, наприклад, спільний похід в кіно або в ресторан не загрожує нічим неприємним. 

Овен

Овну сьогодні варто покладатися тільки на себе. Оточуючі не виправдають ваші надії і цілком здатні вас підвести. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Тельця сьогодні будуть критикувати все, починаючи від найближчих і закінчуючи колегами. Постарайтеся не засмучуватися і знайти в критиці раціональне зерно. 

Відео дня

Близнюки

Сьогодні зірки гороскопу віщують Близнюкам відмінний день, коли вони здатні демонструвати оточуючим лідерські якості і переможний настрій

Рак

сьогодні у Рака буде переважати нерішучий настрій, через що ви цілий день будете кидатися між двома варіантами, так і не вибравши жоден з них. 

Лев

Зірки попереджають про напружений день для Левів. Несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки в роботі.

Діва

Діва сьогодні буде проявляти підвищену турботу про тих, хто знаходиться з нею поруч. Відмінний час, щоб провести його поруч з близькими і приділити їм побільше уваги. 

Терези

Терезами сьогодні намагатимуться маніпулювати все і вся. Попри те, що ви моторошно цього не любите, чинити опір вам буде дуже складно. 

Скорпіон

Скорпіонам варто прожити цей день під девізом "Навіщо хвилюватися і переживати, якщо можна не хвилюватися і не переживати?". Щоб поліпшити своє самопочуття, вам необхідно перестати турбуватися з будь-якого приводу.

Стрілець

Сьогодні зірки гороскопу радять Стрільцеві присвятити якомога більше часу собі і всьому, що йому подобається: хобі, спорту, шопінгу і навіть улюбленої шкідливої їжі. 

Козеріг

Прихована енергія Козерога, здавалося, весь цей час спала для того, щоб прокинутися сьогодні. Ви зможете гори згорнути і переробити всі справи, на які в звичайний час пішла б тиждень. 

Водолій

Сьогодні в житті Водолія можливі будь-які випадковості, в тому числі і такі, які припадуть Водолію не до душі. Вчіться підлаштовуватися під обставини, які швидко змінюються. 

Риби

Сьогодні у Риб вірогідні помилки і прорахунки в сфері професійної діяльності через підступи недоброзичливців або невірно витлумаченої інформації. Зірки попереджають, що ви повинні приділити увагу власному здоров'ю або здоров'ю близьких людей. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: