Гороскоп на п'ятницю / sb.by

Сьогоднішній день схиляє до рішучих дій. У незавершених питаннях доведеться йти до кінця. 

Овен

Сьогодні Овну належить зупинитися і дати оцінку своїм діям, інакше в кінцевому підсумку за вас це зроблять інші. Краще взяти своє життя в свої руки. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Тілець сьогодні відступить від свого консерватизму і буде шукати нові сміливі рішення. Вам захочеться додати у своє життя яскравих фарб, і день підійде для цього якнайкраще. 

Відео дня

Близнюки

Сьогодні Близнюки ризикують присвятити весь день з'ясуванню якихось речей, які раптом здадуться їм важливими. Це може стосуватися їх особистих взаємин з кимось або будь-яких, навіть дрібних, питань.

Рак

Сьогодні Раку доведеться згадати про свої старі помилки, щоб уникнути їх повторення. День успішний для завершення справ і початку нових проектів. 

Лев

День сьогодні буде для Льва суперечливим. Вам доведеться вирішувати якісь внутрішні конфлікти. Непогано буде вдатися до досвіду інших людей. 

Діва

Сьогодні навколишні будуть налаштовані по відношенню до Діви дуже критично, тому зірки гороскопу радять їй по можливості звести спілкування до мінімуму. Особливо це стосується людей, від яких ви залежите, наприклад, вашого начальства.  

Терези

Що стосується Терезів, то сьогоднішній день для вас пройде під знаком спілкування з людьми. День добре підходить для переговорів і укладання угод – особливо тих, в яких присутня частка ризику. 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіону варто переглянути свої плани на майбутнє, в тому числі і глобальні. Вам необхідно коригувати свої дії в зв'язку з новими навичками і вміннями, щоб прискорити своє зростання. 

Стрілець

Стрільця сьогодні чекають всілякі перевірки, і вам належить надати докладний звіт по всіх своїх дій. Не виключено, що вас чекає розгляд, тому постарайтеся взяти себе в рукіі не загубити самовладання. 

Козеріг

Якщо Козеріг сьогодні не буде замислюватися про почуття оточуючих, то ризикує нажити собі чимало проблем. Цінуйте людей, які Вас оточують, і ставтесь до них з тією ж повагою, якого вимагаєте собі. 

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу не радять Водолію вести з оточуючими свою гру - є ризик програти. сьогодні таємне в найбільшнезручний момент здатне стати явним. 

Риби

Рибам сьогодні належить виступати в ролі миротворця і примиряти ворогів. Вирішення чужих проблем сьогодні ризикує теж лягти на ваші плечі. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: