Гороскоп на 21 серпня / depositphotos.com

Гороскоп на сьогодні, 21 серпня, радить Левам нарешті зважитися на подорож.

Овен

сьогодні у вас може виникнути сумнів у правильності поглядів оточуючих вас людей. Велика ймовірність проблем зі здоров'ям. Остерігайтеся захворювань шлунково-кишкового тракту. Дієта і свіже повітря – відмінна профілактика багатьох хвороб.

Телець

Субота буде пофарбована в оптимістичні кольори. Але можливо, що дехто може неправильно розцінити ваші добрі наміри й порахувати вас надмірно самовпевненим. Все, звичайно ж, налагодиться, якщо ви будете уважніше до близьких Вам людей.

Відео дня

Близнюки

сьогоднішній день буде сприятливим для колективних дій, для вивчення нових ремесел, для занять творчістю і науковою роботою. Увечері використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. 

Читайте такожМісячний календар снів: як розтлумачити все, що насниться в серпні

Рак

Не виключено, що сьогодні вам доведеться відстоювати свої погляди. Зірки рекомендують захищати свої інтереси та не дозволяти потрапляти під чийсь вплив. 

Лев

Займіться сьогодні фізичними навантаженнями, спортом, тривалими прогулянками, подорожами. У другій половині дня вас чекає деякий занепад сил. Обстановка в сім'ї нормалізується.

Діва

Чоловікам сьогодні чекає зустріч або подія, яка змусить їх серйозно задуматися над проблемами особистого життя. Жінкам рекомендується розірвати всі непотрібні зв'язки та почекати з новими знайомствами.

Терези

Субота сприятлива для вступу в шлюб, зачаття, гармонійних сімейних відносин. У другій половині дня не виключені дрібні сутички із зовнішнім оточенням, наприклад з сусідами. 

Скорпіон

сьогодні можливі деякі позитивні зміни у фінансовому становищі, проте непередбачені витрати або накопичені борги поглинуть весь прибуток. Остерігайтеся пліток, чужих порад, наклепу заздрісників. 

Стрілець

Будь-які починання сьогодні приречені на провал. Вам краще зупинитися й уважно озирнутися по сторонах. Не виключено, що в суботу в ваших справах несподівано виникнуть проблеми та вам буде потрібно матеріальна допомога друзів або родичів.

Козеріг

сьогодні вірогідні серйозні зміни в особистому житті, як позитивні, так і негативні. Не варто зловживати терпінням своїх близьких - воно не безмежно.

Водолій

Субота обіцяє підтримку партнерів. Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних проектів. Особливо довго не роздумуйте і погоджуйтеся на вигідні. Всі вони обіцяють вам значний прибуток.

Риби

День одкровень, очищення думок, роздумів. До творчих людей прийде натхнення, однак для самореалізації необхідно усамітнення. Особисті відносини порадують вас щирістю і теплом. Не виключено, що до вас заглянуть старі друзі.