Гороскоп карт Таро на серпень / фото ua.depositphotos.com

З давніх-давен люди намагалися заглянути в своє майбутнє і дізнатися долю. Для цього ми гадаємо по зірках, складаємо місячний календар на місяць і дивимося в карти. УНІАН підготував гороскоп по картах Таро для кожного зі знаків Зодіаку.

Овен

Карта місяця: Закоханий

У серпні вас чекає відмінний відпочинок, якщо ви, звичайно, його собі організуєте. Дуже вдалий місяць для відпустки і подорожей. Овнам в цей період належить зробити вибір між обов'язком і серцем. Це буде непросто, але все складеться вдало. У серпні вас чекають яскраві почуття і щира любов.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Десятка пентаклей

Ця карта закликає вас налаштуватися на сім'ю, зблизитися з рідними. Провідайте батьків або далеких родичів. Планувати відпустку краще з сім'єю. Багатьох Тельців чекає переїзд або ремонт в будинку. В кінці місяця ви можете відчути себе в глухому куті в робочій сфері. Розслабтеся і чекайте підказку від Всесвіту.

Близнюки

Карта місяця: Колісниця

Близнюки відчують великий приплив енергії і сил. Карти пророкують вам вдалу подорож, повну задоволення. Якщо спланувати далеку поїздку не виходить - спробуйте вибратися на пікнік або в ліс. В останній тиждень місяця ви відчуєте бажання вивчити щось нове або познайомитися з іноземцем.

Рак

Карта місяця: Дев'ятка пентаклей

Ця карта обіцяє поліпшення фінансового стану, але воно не впаде вам з неба. Для цього доведеться взяти додаткові обов'язки або знайти підробіток. Так ви зможете заробити на пристойну заначку. У серпні рекомендується зміцнювати відносини і заводити друзів.

Лев

Карта місяця: Маг

Читайте такожМісячний календар снів на липень 2021: докладне значення снів і застереженняЦя карта говорить вам, що доля повністю в ваших руках. Левам надасться можливість змінити в собі те, що вам не подобається. Можливо, ви хочете позбутися від шкідливої звички або скинути зайву вагу. Це вдалий місяць для будь-яких спортивних тренувань.

Діва

Карта місяця: Відлюдник

Дівам в цьому місяці гостро необхідний відпочинок. Бажано - якнайдалі від міської суєти і всіх знайомих. Вам потрібно побути наодинці з собою і розібратися у власних думках. Рекомендується провести кілька днів без інтернету і телевізора. 

Таро гороскоп на серпень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Туз мечів

У серпні вас буде переслідувати неймовірна удача. Навіть в найскладніших ситуаціях вам обов'язково пощастить. Цього місяця частіше прислухайтеся до порад друзів. В кінці місяця голова буде переповнена новими ідеями і планами. Можливі проблеми зі здоров'ям.

Скорпіон

Карта місяця: Трійка жезлів

Швидше за все вас чекає нова робота, особливо якщо ви давно її шукали. У цьому місяці вам потрібно бути наполегливішими. Не час розслаблятися і відпочивати. Працьовиті Скорпіони досягнуть великого успіху. Попрацювати потрібно і над своїми відносинами.

Стрілець

Карта місяця: Паж пентаклей

Це прекрасний місяць для навчання. Запишіться на курси або семінар, розвивайтеся у своїй сфері. Читайте більше книг. Карти радять вам розширювати кругозір і навчатися навіть під час відпочинку. Дуже хороший місяць для творчих Стрільців. Ви обов'язково реалізуєте себе.

Козеріг

Карта місяця: Король пентаклей

Читайте такожГроші так і будуть сипатися: знаки Зодіаку, які зможуть розбагатіти в серпніЦя карта обіцяє вам гарне чуття і цілеспрямованість. Довіряйте своїй інтуїції і чиніть так, як велить серце. Навіть якщо цей вчинок нетиповий для вас – ви не пошкодуєте. На роботі ви зможете проявити лідерські якості. У любовних відносинах може виникнути ревнощі.

Водолій

Карта місяця: Туз кубків

Це карта любові і романтики. Самотні Водолії зустрінуть любов з першого погляду, а у представників знака в стосунках спалахне небувала пристрасть. Карти закликають вас поважати межі партнера і його бажання. Це також вдалий місяць для пошуку друзів.

Риби

Карта місяця: Помірність

Карта закликає Риб дбайливо ставитися до свого здоров'я. Вам потрібно переглянути свій режим дня і звички. У серпні буде непостійним як фізичне самопочуття, так і ментальне. Постарайтеся уникати стресу. Хороший місяць для пошуку роботи і переїзду.

Вам також може бути цікаво: