Гороскоп: хто як п'є і який алкоголь ваш За знаком Зодіаку

Гороскоп знає все, навіть те, як п'ють знаки Зодіаку і що саме вони п'ють. Який алкоголь саме ваш за знаком Зодіаку і як варто поводитися з вами у випиваючій компанії – розповіли астрологи.

Риби обожнюють алкогольні експерименти, хоча перевагу часто віддають абсенту. Ось тільки, варто їм випити, їхній настрій починає скакати, як на хвилях – тому оточуючим краще не сперечатися і зайвий раз взагалі не чіпати представників цього знака, якщо ті подшофе.

Водолій, немов славний пірат, обожнює ром. Вони здатні довго не п'яніти і виглядати практично адекватними людьми – але якщо алкогольна норма перевищена вже критично, то вони здатні влаштувати революцію світових масштабів.

Відео дня

Козоріг, якщо вірити гороскопу, віддає перевагу шотландському віскі. Під градусом стає ласкавим і душевним – ось тільки навряд чи дочекаєтеся від нього виконання всіх його "алкогольних" обіцянок після того, як той протверезіє.

Читайте такожТри знаки Зодіаку несподівано розбагатіють у серпні - астрологиСтрілець навряд чи відмовиться випити шампанського, хоча у великій компанії і з гідної нагоди може і почати підвищувати градус. Підпоїти його часто складно, але якщо Стрілець вимотаний і втомився, то розвести його може і після однієї дози спиртного.

Скорпіон - цінитель коньяку. А ще з цим знаком Зодіаку краще не пити, якщо боїтеся за свої таємниці або свою поведінку: сам він п'яніє важко – але часто любить "по приколу" підпоювати друзів по чарці. Відтак застілля зі Скорпіоном може виявитися фатальним для репутації.

Терези не люблять коктейлі - вважають за краще пити алкоголь у чистому, не розбавленому вигляді. Найкращий презент для них - віскі. А секрет спільного застілля - не заважати їм веселитися. Тим більше що алкоголь часто їх просто окрилює і надихає на всякі забавні безумства.

Діва обирає витончене вино (найчастіше – біле). Напиваються представники знаку легко (захмеліти можуть і з одного келиха), тому пити їм краще в перевіреній компанії, під наглядом надійних друзів.

Лев теж любить вино, але переважно червоне. Прийнявши на груди - груди він починає випинати колесом від гордості, а оточуючим варто приготуватися до його самозамилування і хвастощів. Слухати такі проми вони мають із належним пієтетом і в жодному разі не оскаржувати подібні висловлювання.

Рак алкоголь вважає за краще розбавляти. Тому відмінним варіантом для нього стане джин із тоніком. Але навіть сильно розведеним алкоголем Раку захоплюватися не варто: п'яні представники цього знака ризикують набовтати зайвого, в тому числі видати всі свої таємниці.

Близнюки відмінно веселяться під текілу. Втім, з ними вгадати важко: у них раз на раз не випадає. Вони можуть влаштувати і вечір бардівської пісні під келишок – і закотити гучну вечірку з повним баром.

Телець - цей знак Зодіаку обожнює такий напій, як пиво. Пити "пінне диво" вони можуть довго, у великих кількостях, що з друзями, що з коханою людиною, не шкодуючи грошей і часу. Відтак, збираючись на посиденьки з Тельцем, подумки накиньте на цю справу пару годинок про запас.

Овен вміє і любить пити горілку. Але, на відміну від Тельця, для нього головне не кількість, а саме якість напою. Під градусом здатний підбити оточуючих на будь-які безумства - тому пити з Овном без суворого нагляду когось розважливого і прагматичного – та ще лотерея: можна прокинутися в чужому місті і довго з'ясовувати, що ви там забули.

Раніше були названі знаки Зодіаку, яких шалено складно любити. Астрологи кажуть, що три знаки Зодіаку часто не звертають уваги на людей, які їх люблять.

Також складено рейтинг найбагатших женихів за знаком Зодіаку. До цього рейтингу увійшли аж п'ять знаків Зодіаку.