"Привіт" з того світу: що значить, якщо сняться могили, і чи варто боятися такого сну

Похмура картина кладовища або розмова з небіжчиком - сон, який не можна назвати приємним

Люди дуже часто говорять вголос про те, що уві сні до них приходять небіжчики, або вони бачать смерть когось із близьких. УНІАН розібрався, що це означає і пропонує кілька найпопулярніших трактувань такого сновидіння.

Раніше ми розповідали, до чого сниться павук.

Сонник Нострадамуса

Провісник мислив широко - говорив, що велика кількість свіжих могил на кладовищі і безліч відвідувачів обіцяють глобальні катастрофи. Прогулянка по кладовищу означає, що поточні події розгорнуться за несподіваним сценарієм. Якщо вам сниться, що ви читаєте імена на могилах - скоро знайдете нових друзів.

Сонник Міллера

Один з найавторитетніших сонників стверджує, що образи, пов'язані з місцями спочинку людських тіл, діляться на дві групи: одні обіцяють серйозні біди, інші - великі радості.

Якщо вам приснилося, що ви бродите серед могил, постарайтеся згадати, в яку пору року це сталося:

  • холодна пора віщує життєві труднощі, відсутність підтримки або небажаний, вимушений переїзд;
  • тепла - налагодження взаємин з близькими і приємні зустрічі.

Звертайте увагу і на стан кладовища. Доглянута місцевість вкаже вам на те, що будь-які справи завершаться вдало. Спірні ситуації вирішаться на вашу користь, хворіючі родичі одужають, а фінансовий стан покращиться. Занедбане кладовище означає, що незабаром ви залишитеся одні і будете змушені шукати підтримку у чужих людей.

Читайте такожМісячний календар снів на вересень 2021: що означають сновидіння в цьому місяціЯкщо кладовище наснилося комусь із закоханих - пара розлучиться, причому, безповоротно. Молодий чоловік, який бачить уві сні кладовище, зіткнеться з великими проблемами і горем, на яке не зможуть вплинути навіть близькі друзі, незважаючи на них відданість.

Ви скоро виходите заміж і вам сняться могили - будьте обережні, комусь із вашої пари загрожує небезпека. А ось якщо такий сон побачила жінка, у якої є діти, переживати нема про що - здоров'я членів сім'ї буде міцним. Небіжчики, що приснилися вдові, обіцяють їй нове заміжжя.

Сонник Ванги

Болгарська провидиця вважала, що прогулянка по кладовищу сниться людям, на яких лежить велика відповідальність за життя і благополуччя інших людей. Якщо уві сні ви бачите, як комусь риють могилу - це недобрий знак. Ванга стверджувала, що над людиною навис злий рок і їй варто бути обачнішою в реальному житті.

Сонник Фрейда

Хто б міг подумати, але Фрейд був упевнений, що кладовище - це символ жіночого початку. Тому, якщо місця поховань сняться дівчатам, значить, вони відчувають серйозну нестачу уваги і любові. У чоловіків такий сон оголює таємні бажання - тягу до протилежної статі і незадоволеність своєю партнеркою.

Езотеричний сонник

Ще один альтернативний варіант тлумачення сну. У ньому зазначено, що кладовище уві сні бачать ті, хто часто віддається ностальгії і не може відпустити минуле. Якщо більшість могил свіжі, значить, скоро на вас обрушиться безліч подій, не всі з яких будуть приємними. Якщо ви гуляєте по кладовищу на самоті, значить, вирішувати свої проблеми будете самі, але, на жаль, безуспішно.

Вас також може зацікавити: