До чого сниться кладовище / pixabay.com

Люди дуже часто говорять вголос про те, що уві сні до них приходять небіжчики, або вони бачать смерть когось із близьких. УНІАН розібрався, що це означає і пропонує кілька найпопулярніших трактувань такого сновидіння.

Раніше ми розповідали, до чого сниться павук.

Сонник Нострадамуса

Провісник мислив широко - говорив, що велика кількість свіжих могил на кладовищі і безліч відвідувачів обіцяють глобальні катастрофи. Прогулянка по кладовищу означає, що поточні події розгорнуться за несподіваним сценарієм. Якщо вам сниться, що ви читаєте імена на могилах - скоро знайдете нових друзів.

Відео дня

Сонник Міллера

Один з найавторитетніших сонників стверджує, що образи, пов'язані з місцями спочинку людських тіл, діляться на дві групи: одні обіцяють серйозні біди, інші - великі радості.

Якщо вам приснилося, що ви бродите серед могил, постарайтеся згадати, в яку пору року це сталося:

  • холодна пора віщує життєві труднощі, відсутність підтримки або небажаний, вимушений переїзд;
  • тепла - налагодження взаємин з близькими і приємні зустрічі.

Звертайте увагу і на стан кладовища. Доглянута місцевість вкаже вам на те, що будь-які справи завершаться вдало. Спірні ситуації вирішаться на вашу користь, хворіючі родичі одужають, а фінансовий стан покращиться. Занедбане кладовище означає, що незабаром ви залишитеся одні і будете змушені шукати підтримку у чужих людей.

Читайте такожМісячний календар снів на вересень 2021: що означають сновидіння в цьому місяціЯкщо кладовище наснилося комусь із закоханих - пара розлучиться, причому, безповоротно. Молодий чоловік, який бачить уві сні кладовище, зіткнеться з великими проблемами і горем, на яке не зможуть вплинути навіть близькі друзі, незважаючи на них відданість.

Ви скоро виходите заміж і вам сняться могили - будьте обережні, комусь із вашої пари загрожує небезпека. А ось якщо такий сон побачила жінка, у якої є діти, переживати нема про що - здоров'я членів сім'ї буде міцним. Небіжчики, що приснилися вдові, обіцяють їй нове заміжжя.

Сонник Ванги

Болгарська провидиця вважала, що прогулянка по кладовищу сниться людям, на яких лежить велика відповідальність за життя і благополуччя інших людей. Якщо уві сні ви бачите, як комусь риють могилу - це недобрий знак. Ванга стверджувала, що над людиною навис злий рок і їй варто бути обачнішою в реальному житті.

Сонник Фрейда

Хто б міг подумати, але Фрейд був упевнений, що кладовище - це символ жіночого початку. Тому, якщо місця поховань сняться дівчатам, значить, вони відчувають серйозну нестачу уваги і любові. У чоловіків такий сон оголює таємні бажання - тягу до протилежної статі і незадоволеність своєю партнеркою.

Езотеричний сонник

Ще один альтернативний варіант тлумачення сну. У ньому зазначено, що кладовище уві сні бачать ті, хто часто віддається ностальгії і не може відпустити минуле. Якщо більшість могил свіжі, значить, скоро на вас обрушиться безліч подій, не всі з яких будуть приємними. Якщо ви гуляєте по кладовищу на самоті, значить, вирішувати свої проблеми будете самі, але, на жаль, безуспішно.

Вас також може зацікавити: