"МЕТРО Кеш енд Кері Україна" робить наступний крок у підтримці професійних клієнтів

13:33, 07 листопада 2017
Вікно
81 0

Київ, 8 листопада 2017 року – компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» четвертий рік поспіль підтримує Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH у якості генерального партнера. 

8-10 листопада 2017 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходить Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH, який представляє повний спектр продуктів та послуг для готелів, ресторанів і кафе. Вже традиційно, компанія METRO є генеральним партнером заходу. Протягом роботи виставки у відвідувачів є прекрасна нагода поспілкуватися з відомими готельєрами, рестораторами, шеф-кухарями, і перейняти у них найкращий міжнародний досвід. Усі гості стенду METRO вже сьогодні мають унікальну можливість зануритися в приємну атмосферу і корисно провести час у компанії професіоналів.

9 листопада на відвідувачів чекає неперевершений майстер-клас з розбирання риби від нідерландського експерта Арью Куйта. А, опісля, відомий шеф-кухар Юрій Приємський приготує цю очищену рибу для відвідувачів. Серед інших іменитих спікерів на гостей стенду чекає зустріч із Максимом Храмовим, Олександром Мусатовим та Дмитром Борисовим -- відомими українськими рестораторами, які готові відверто поділитися секретами свого успіху.

Професійні відвідувачі виставки матимуть можливість оцінити інноваційне рішення METRO з продажу просеко в кегах, а ще – різноманіття вибору чаїв, кави і топінгів від власної торгової марки Rioba. Також на стенді METRO кожен зможе ознайомитися із ексклюзивним асортиментом свіжої охолодженої риби і м’яса, вином, фруктами та овочами власного імпорту, а ще, із широким асортиментом власних торгових марок METRO.

У рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» підпише меморандум про довготривалу співпрацю з чотирма найбільшими асоціаціями шеф-кухарів України: Асоціацією шеф-кухарів України, Асоціацією шеф-кухарів Півдня України, Українською Асоціацією шеф-кухарів та Асоціацією «Західна Шеф Група».

Компанія прийняла рішення підписати меморандум, зробивши наступний якісний крок, який спрямований на освітню підтримку професійних клієнтів METRO, а також, слідуючи своєму покликанню -- бути лідером з підтримки незалежного бізнесу.

Основна мета цього кроку – розвиток гастрономічної галузі та підвищення престижу професії кухаря в Україні.

У планах компанії на наступний рік – провести разом із асоціаціями шеф-кухарів спільні заходи, спрямовані на розвиток ресторанної галузі в Україні. Ці зустрічі об’єднуватимуть учасників асоціацій і даватимуть їм прекрасну можливість отримати нові знання та натхнення. У рамах цих заходів компанія METRO знайомитиме членів асоціацій з продуктовими новинками зі свого асортименту, з метою їх подальшого застосування на практиці, а саме – у створенні рецептів нових страв.

«Бути лідером з підтримки незалежного бізнесу», – так звучить покликання «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», адже наша компанія приділяє особливу увагу розвитку підприємництва по всьому світі. Саме тому, ми прийняли рішення підтримати асоціації шеф-кухарів України розуміючи, що їхня діяльність, як і діяльність компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», спрямована на розвиток ресторанної сфери і популяризацію малого та середнього бізнесу, який прагне підвищити рівень надання сервісу та послуг в ресторанній галузі. У рамках меморандуму представники нашої компанії братимуть участь у заходах асоціацій по всіх куточках України й ділитимуться кращим міжнародним досвідом з метою його подальшого впровадження в Україні», - коментує Мартін Шумахер, генеральний директор «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Офіційне підписання меморандуму відбудеться 10 листопада 2017 року в Києві, у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б), о 10:00.

Для отримання акредитації, будь ласка, звертайтеся до прес-служби компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» до 7 листопада 2017 року за контактами: 

Тетяна Філоненко,

Управління з  корпоративних комунікацій

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

Тел.: (050)  383 86 61

E-mail:tetyana.filonenko@metro.ua

Про компанію «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вийшла на український ринок у 2003 році. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі METRO Cash & Carry  у Києві, Одесі, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі; та двома магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези» у Тернополі та Луцьку. За понад 13 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку 550 млн. євро. Обсяг продажів компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» за 2015/2016 фінансовий рік (жовтень 2015 р. – вересень 2016р.) склав 420 млн. євро.

www.metro.ua

METRO Cash & Carry представлена у 25 країнах понад 750 центрами оптової торгівлі. Налічуючи понад 150 000 співробітників у світі, компанія досягла обсягу продажів у понад 29 млрд. євро у 2015/2016 фінансовому році (жовтень 2015 р. – вересень 2016р.) METRO Cash & Carry входить до складу METRO  Wholesale & Food Specialist Company.

METRO Wholesale & Food Specialist Company (W&FS Co.) – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. До торговельних підрозділів METRO W&FS Co. входять  METRO Cash & Carry, Real, та інші асоційовані компанії. METRO W&FS Co. працює у 35 країнах світу, надаючи робочі місця понад 150 тис. людей. У 2015/2016 фінансовому році (жовтень 2015 р. – вересень 2016р.) обсяг продажів компанії METRO W&FS Co. склав 37 млрд. євро. Компанія пропонує індивідуальні рішення для задоволення локальних та міжнародних потреб своїх оптових та роздрібних клієнтів

Асоціації шеф-кухарів України

Асоціації шеф-кухарів створені для того, щоб всі їхні члени могли ділитися своїм досвідом і впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень в Україні. Кожен член організації має можливість брати участь у різноманітних заходах,  де на них чекають зустрічі з іменитими шеф-кухарями з усього світу. Під час цих зустрічей запрошені шеф-кухарі показують майстер-класи і діляться своїм досвідом. Також асоціації проводять змагання для молодих шеф-кухарів. Суддями в таких змаганнях виступають більш досвідчені їх колеги. Окрім цього, члени асоціацій шеф-кухарів мають можливість вносити нові пропозиції щодо її розвитку, проходити навчання, брати участь у спільних заходах. Основна мета асоціацій – підвищення престижу професії кухаря, який підкріплюється кваліфікацією кулінарів, їх знаннями та досвідом. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter