Який знак Зодіаку самий везучий і в чому везіння кожного знака Зодіаку / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Найвезучіший знак Зодіаку, стверджують астрологи з їхніми гороскопами, це Близнюки.

Зірки допомагають цьому знаку в потрібний момент дістатися до потрібного місця і встигнути сказати правильні слова в оптимальний час. До того ж за характером Близнюки – оптимісти, і позитивний настрій грає важливу роль при реалізації амбітних планів представників цього знака.

У чому полягає везіння інших знаків Зодіаку

Риби - найсильніший, образно кажучи - непотоплюваний, знак Зодіаку. Щастить їм і в стосунках з оточуючими, тому завжди є, кому протягнути їм руку допомоги.

Відео дня

Овен везучий у справах постільних і в азартних іграх. Парі на великі суми з ними краще не укладати.

Читайте такожСкладено рейтинг найбагатших наречених за знаком ЗодіакуСкорпіон - знак розважливий і прагматичний. У них часто є компромат на суперника і туз у рукаві – такий підхід і забезпечує їм успіх у справах.

Діва педантична і дуже вірна. Таких цінують і начальство, і друзі. Тому, хоч представникам цього знака і доводиться багато і копітко працювати, але домогтися бажаного їм часто все ж вдається.

Стрілець - найкрасивіший знак Зодіаку, у якого до того ж не буває недобору: якщо ці люди щось і втрачають - їм доля віддає в іншій сфері.

Дуже добрий знак – Телець, і це підкуповує оточуючих його людей. Йому немов намагаються віддати за заслуги - забезпечуючи блатом і протекціями.

Рак везучий у частині сімейних відносин. Якщо вже представники цього знака скували себе узами шлюбу - то зроблять все, щоб союз став щасливим. А ще їм дуже щастить із вкладами: вони добре вміють інвестувати.

Лев досить легко може прославитися: якщо у нього якийсь талант (особливо у творчій сфері), то доля так і буде підкидати йому шанси реалізувати себе. І амбітний Лев буде тільки радий проявити себе. Головне - не лінуватися і не ігнорувати подарунки небесних світил.

Пощастило з харизмою такому знаку Зодіаку, як Терези. Тому вони легко заводять знайомства (в тому числі і корисні) – і "делегують" на плечі друзів складні і неприємні справи.

Козоріг - йому пощастило зі здоров'ям. А ще представники цього знака легко знаходять щось для себе корисне: потрібну річ в магазині, гаманець на дорозі, а часом – і цілий скарб у городі.

В астрології вважається, що найгеніальніший знак зодіаку – Водолій. І саме його розум допомагає йому домогтися успіху по життю. А ще їм щастить з отриманням корисної інформації.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку серед жінок, за якими "сохнуть" колишні. Чоловіки не можуть забути цих жінок навіть після розставання.

Також були названі найгірші чоловіки за знаком Зодіаку. У цей антирейтинг потрапили три знаки зодіаку.