Як відстежити посилку Нової Пошти / фото 24 канал

Відправляючи посилку поштою, важливо переконатися, що вона доставлена адресату. Нова Пошта пропонує кілька способів дізнатися місце розташування посилки і час доставки. Зробити це можна як з телефону, так і за допомогою комп'ютера.

Як відстежити посилку Нової пошти на сайті

Встановити місце розташування і час прибуття посилки можна на сайті Нової Пошти. Для цього потрібно ввести номер накладної (складається з 11 або 13 цифр) у віконце "Номер посилки". Після цього ви побачите детальну інформацію про ваше відправлення.

Як відстежити посилку Нової пошти через сайт / скріншот novaposhta.ua

Як відстежити посилку Нової пошти через телефон

Відстежити посилку також можна за допомогою смартфона. Для цього потрібно встановити додаток Нової пошти з AppStote або Google Play. Потім в додатку потрібно вказати номер телефону і зареєструватися. У пункті "Мої відправлення" відобразяться всі відправлені і прийняті посилки. Тут ви можете переглянути детальну інформацію про кожну посилку.

Відео дня
psm7.com
Як відстежити посилку Нової пошти через телефон / фото psm7.com

Як відстежити посилку Нової пошти через СМС

Якщо у вас немає доступу в інтернет – дізнатися місце розташування можна за допомогою СМС. Однак цей спосіб платний. Для цього потрібно відправити СМС з номером накладної на номер 4404. Після цього у відповідному СМС прийде інформація про місцезнаходження посилки.

Як відстежити посилку Нової Пошти у відділенні

Дізнатися місце розташування своєї посилки можна також в будь-якому відділенні Нової Пошти. Для цього потрібно назвати співробітнику відділення останні 4 цифри накладної. А якщо ви не знаєте номер накладної – можна назвати свій номер телефону. 

Також відстежити відправлення можна на гарячій лінії Нової пошти за безкоштовним телефоном 0 800 500 609. Будьте готові назвати зазначені в посилці контактні дані (ваші і одержувача).

Вам також може бути цікаво: